Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • LED uaealesi fa'atauina isumu pa
  • U'u peni uaealesi
  • Kalena uaealesi le tauina

laulau ie tele ma fata mekasini i luma + ogatotonu

O nisi meafale e taumafai e fai le tele o mea ao faʻamoemoe mo le faʻaogaina, ae le o laulau ie.O le laulau kofe e Japandi na mamanuina e Joao Teixeira o loʻo faʻaalia ai le tele o fafie, faʻaopoopo i lona tulaga tuʻufaʻatasia - o se mekasini / fata tusi saʻo i le ogatotonu. Faigofie ma aoga, o vae malolosi ma galulolo e fetaui lelei ma le pa'ū vaivai o fa'amau.
Fa'aletino foliga ma i se isi itu malosi, o le laulau ie e lototele ma matagofie.O le malosi o le laulau kofe e faʻaalia, e faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia atoatoa o foliga ma meafaitino. Mulimuli ane, o ana meafaigaluega uma ua mamanuina e natia.
O Kelly Beall o le Fa'atonu Sinia i le Design Milk. O le tagata fai ata ma le tusitala e faavae i Pittsburgh sa i ai se naunautaiga mo faatufugaga ma mamanu mo le umi na te manatua ai, ma e fiafia e faasoa atu ana mea na maua i isi. , o loʻo faʻafefe i totonu o le umukuka, faʻaaogaina le tele o faʻamatalaga na te mafaia, poʻo le malolo i luga o le nofoa faʻatasi ma ana fagafao e tolu. Saili o ia @designcrush i luga o fesoʻotaʻiga.
E mafai ona e mulimuli ia Kelly Beall i luga o Twitter, Facebook, Pinterest ma Instagram. Faitau uma pou a Kelly Beall.
E faigata ona fai atu o se telefoni e tu ese mai le motu o tagata, ae o le masini Android muamua a Carl Pei e manino lava e le pei o isi mea i luga o le maketi.
Studiopepe's Mohd Special Edition Stick Lighting o lo'o fa'aogaina le fa'avae fa'avae tutusa e fa'aoga i fa'asologa eseese.
Mai polo disco e pei o mushroom i lamepa laulau e fa'aosofia ai le i'a, o nei meafale fa'apitoa e fa'aosofia ai le fiafia (ma talanoaga).
Fa'afofoga i le Studio.Oong's Jin Namgoong ma Joonghan Bae o lo'o fa'asoa mai o la manatu i le mea moni i tua atu o le tula'i mai o aganu'u pop Korea.
E te fa'alogo muamua lava i ai mai le Design Milk.O lo matou naunau o le su'esu'e ma fa'amanino taleni o lo'o tula'i mai, ma matou fa'amalosia se fa'alapotopotoga o tagata fa'atauva'a fa'ata'ita'i-pei o oe!


Taimi meli: Iul-18-2022