Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • LED uaealesi fa'atauina isumu pa
  • U'u peni uaealesi
  • Kalena uaealesi le tauina

E le mafai ona fa'aleleia e ni mea fa'apitoa le fa'aogaina o le uafu fa'amataina o le Mouse Magic

E faia e Matty Benedetto ni mea faavalevalea malie i lalo o le ituaiga o mea e le manaʻomia, e pei o le tu i luga o keyboard nai lo le tutu o kesi. galuega faatino…
O le tuʻuina e Apple o le Magic Mouse's charging port i le pito i lalo o le mea faʻaoga e taofia ai mai le faʻaaogaina aʻo molia o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻavalevalea o mea o loʻo vaʻaia e nisi o le tuʻufaʻatasia o le kamupani i luga o galuega.
O le faʻafitauli e le tele e pei o le tele o nei faitioga o loʻo fautua mai ai. Fai mai Apple e lua minute le totogi o le a maua ai oe i le aso atoa, ma e ui atonu e le moni lena mea, e molia le maa o le isumu mafolafola aʻo e inuina se ipu kofe o le a mautinoa lava e maua ai oe i le aso.O le isi.
Na matou vaʻavaʻai i filifiliga e mafai e Apple ona foia i se toe faʻaleleia muamua, ae na filifili Benedetto e taumafai e foia le faʻafitauli i se mamanu o loʻo iai.
E pei o le tele o isi tagata faʻamaoni Apple, e fiafia Benedetto i le tele o le Mighty Mouse 2, sei vagana ai pe a mate lana maa toe faʻaaogaina, e tatau ona toe faʻafefe ma faʻaaogaina e totogi. o le mea na latou manatu o se tali poto i se faafitauli.
Amata i le Uila faʻapipiʻiina uaea faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga taumatau i le pito, na mamanuina e Benedetto ma 3D lolomi se siʻitia mo le pito i tua o le Magic Mouse 2 o loʻo taʻavale i luga o se pea o polo uʻamea. le laulau aʻo faʻafesoʻotaʻi i se puna eletise ma faʻapipiʻiina.
O le faʻafitauli na latou mauaina i le taimi lava lena o se mea faigofie ae faʻalavelave: Ina ua fesoʻotaʻi le Mighty Mouse 2 i se puna eletise, na le toe galue.
E le o manino pe aisea.Magic Keyboard ma Magic Trackpad e mafai lava ona galue aʻo molia.Ae o le Magic Mouse, leai.Faʻanoanoa, o lenei mea fou e leʻi manaʻomia atoa na faʻamaonia le le manuia. Siaki le vitio o loʻo i lalo.
var postYoutubePlayer;galuega ileYouTubeIframeAPIReady() { postYoutubePlayer = new YT.Player(“post-youtube-video”);}
O Ben Lovejoy o se tusitala tekinolosi Peretania ma le faatonu o le EU i le 9to5Mac. Ua iloa mo ana koluma ma api talaaga, na ia suʻesuʻeina lona poto masani i oloa a Apple i le aluga o taimi mo se iloiloga sili atu. ma se tala malie alofa!


Taimi meli: Iul-26-2022